Vipper & bryn

En naturlig behandling for en hektisk hverdag

Behandling

Bryn og vipper er en sentral del av ansiktet, og er noe av det første man legger merke til ved en person. Å behandle bryn og vipper kan være med på å løfte ditt uttrykk og få frem dine naturlige skjønnhetstrekk.

 

Bryn og vipper er en sentral del av ansiktet, og er noe av det første man beundrer ved en person. Å behandle bryn og vipper kan være med på å fremheve ditt uttrykk og få frem dine naturlige skjønnhetstrekk.

 

Bryn og vipper er en viktig del av ansiktet, og er noe av det første man ser hos en person. Å behandle bryn og vipper kan være med på å forsterke ditt uttrykk og få frem dine naturlige skjønnhetstrekk.

 

Bryn og vipper er en sentral del av ansiktet, og er noe av det første man kikker til hos en person. Å behandle bryn og vipper kan være med på å løfte ditt uttrykk og få frem dine naturlige skjønnhetstrekk.

Alltid konsultasjon med lege

Hos Velbehag er vi opptatt av å gi deg den beste behandlingen, i trygge omgivelser.

Vi driver ut fra strenge medisinskfaglige kriterier, og praktiserer alltid konsultasjon med lege i forkant av alle medisinske behandlinger – for din egen trygghet.

0 +
Kunder
0 +
Sertifikater
0 +
Tjenester
0 +
Spesialister

Spørsmål & svar

De meste normale spørsmålene og svarene.

Velbehag er en medisinsk hudklinikk i Kristiansand sentrum. Vi tilbyr behandlinger innen laser, injeksjoner, hudpleie og velvære. Velbehag er opptatt av å bevare dine naturlige skjønnhetstrekk og gi deg den beste kundeopplevelsen i trygge omgivelser. Vi driver ut fra strenge medisinskfaglige kriterier, og praktiserer alltid konsultasjon med lege i forkant av alle medisinske behandlinger – for din trygghet. 

Velbehag tilbyr en mengde skjønnhetsbehandlinger innen hudpleie, injeksjoner, laser, fotpleie, massasje, vipper og bryn. Vi tilbyr variasjoner innen disse kategoriene slik at våre kunder kan velge det de selv ønsker og har behov for. Vi kommer gjerne med råd og anbefalinger tilpasset deg og din situasjon. 

Du kan booke time hos oss via vår nettside, eller ta kontakt på telefon eller e-post: 

Hos Velbehag medisinsk hudklinikk jobber det både kosmetisk sykepleier, laserterapeuter og hudterapeuter med erfaring og kompetanse i sitt fag. Vi har også en ansvarlig lege i klinikken, Dr. Bjerkan, som det gjennomføres digital konsultasjon med dersom du skal ta en behandling med btx eller fettfjerning. Vi ønsker å gi våre kunder den beste opplevelsen i trygge omgivelser hos Velbehag. 

Velbehag tilbyr en mengde hudpleie-produkter og diffusere med eteriske oljer i sin klinikk, for kunder som ønsker produkter til hjemmebruk. Å bruke riktige produkter hjemme vil gi deg maksimalt utbytte i din hudpleierutine! 

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg videre med det du trenger. Vi kan for eksempel hjelpe deg med valg av produkter og behandlinger etter dine behov og ønsker. Vi tilbyr også gratis konsultasjon hos kosmetisk sykepleier. Du får tak i oss på: 

Kontakt oss

Vi hjelper deg med din neste konsultasjon eller behandling.

© 2021 SAP AS | Org nr. 925 900 397 | Velbehag Medisinsk Hudklinikk